Make Your Own Website falas - No Software? Nuk ka Hyrëse? No Problem

Pra, çfarë është bërë faqen tuaj falas - No Software? Nuk ka Hyrëse? Nuk ka problem me të vërtetë të gjitha? Raporti në vijim përfshin disa informacione interesante në lidhje me Make Your Own Website falas - No Software? Nuk ka Hyrëse? No Problem - info ju mund të përdorni, jo vetëm gjëra të vjetra që përdoren për të ju them.

Ju mund të bëni faqen tuaj, të shpejtë dhe falas. A e keni lexuar, ose të ketë njerëz të thënë, "Hej, thjesht me qira nga puna në Elance ose Rent-a-Coder dhe mos u bëni merak për t'u bërë një ekspert HTML."? Edhe për mënyrën se si kjo ... A nuk mbështeten në idiots i krisur për të marrë vështirë fituar paratë tuaja dhe kohën e tyre të ëmbël për të bërë faqet e internetit tuaj, mos e bërë një ekspert HTML, dhe nuk harxhojnë ndonjë lek ose! Merrni këto 3 hapa dhe ju do të jetë në rrugën tuaj.

Tani që ne i kemi mbuluar ato aspekte të bërë faqen tuaj falas - No Software? Nuk ka Hyrëse? Nuk ka problem, le të kthehet për disa nga faktorët e tjerë që duhet të merren parasysh.

1. Plan Get A Cheap Hosting - Getting një lirë, cilësia hosting plan është një domosdoshmëri. Ju mund të merrni falas hosting, por faqja e juaj do të jetë e mbushur me parulla, ndezje reklama dhe pop-ups me kusht deri në atë kompani free hosting. Vetëm për të marrë një plan të lirë për nën $ 6 ose 7 $ në muaj dhe e quajti atë 2 gota e kafe më pak në muaj! Shënim: Një plan i mirë hosting do t'ju lejojë fusha të pakufizuar që u organizua në planin tuaj. Kjo do të thotë shumë si faqet e internetit si ju mund të ndërtohet.

Get Cheap Hosting HostGator

2. Install WordPress Të zgjedhur Your Domain - WordPress është teknikisht një software Blogging që është shumë i zhdërvjellët dhe mund të jenë bërë të duket si një ditar, website i rregullt, site shqyrtim, faqe katran, ju emrin it! Në varësi të kompanisë tuaj hosting, ju do të përdorë diçka si Scripts Simple apo Fantastico De Luxe të instaloni WordPress mbi domain. Shënim:-Hap pas hapi Tutorials Video vijnë standard me planet e lartë hosting, kështu që mos u bëni merak nëse truri juaj është pirja e duhanit nga veshët tuaj tani. Është në fakt një proces i thjeshtë.

Get Free Web Site Templates

3. Customize Faqes dhe Publikimi! Zgjidhni temën tuaj të preferuar për të rregulloje pamjen dhe funksionalitetin e faqes (ka me qindra dhe qindra). Add plugins për të ndihmuar me grafikë, analitikë, SEO, ju atë emër. Kur jeni bërë duke shtuar përmbajtjen tuaj, thjeshtë shtyjnë 'Publikimi' button.

Nuk jeni! Tani ju keni një metodë për ta bërë faqen tuaj falas. Sa më shpejt që të merrni njohur me WordPress, ju do të jetë i habitur për të parë se sa shumë nga këto vende janë atje në web që ju keni qenë të vizituar të gjithë së bashku!

Make Your Own Free Cash Gjenerimi Website ... ose pse jo Websites Multiple!

Tani ju mund të jetë një ekspert të sigurt për Make Your Own Website falas - No Software? Nuk ka Hyrëse? Nuk ka problem. OK, ndoshta jo një ekspert. Por ju duhet të keni diçka për të sjellë në tryezë herën tjetër që ju të bashkohet me një diskutim mbi Make Your Own Website falas - No Software? Nuk ka Hyrëse? Nuk ka problem.

Keywords: - si për | vetë faqen | Domain Name | web design | search engines | trafikut | search | website ndërtimin | ndërtues website | web hosting | web host | tutorial | wordpress | website planifikimit | planin website | krijimit të internetit | web faqet | Web Designer | software | site ndërtues | promovuar faqen tuaj | produkt | website të ri | monetizing | marketing | Make Money Online | internet | ardhura | editor html | faqet e lirë | | google free website | free tutorial | Shkarko | design | rregulloje | krijimin e një faqe interneti | biznesi website | biznes | ndërtimin e një faqe interneti | ndërtuar faqen tuaj | fillestar

Related Articles :


0 comments:

Post a Comment

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

WebZoneMe Copyright © 2010 - Some Rights Reserved - Powered By WebZoneMe